Vrei să reprezinți USR-PLUS la Constanța? Trimite un CV la partid!

670
Vrei să reprezinți USR-PLUS la Constanța? Trimite un CV la partid! - usrconcurs-1612465585.jpg
Sub deviza „Implică-te! Împreună profesionalizăm instituțiile statului” Alianța USR-PLUS Constanța lansează public un nou concurs de CV-uri pentru ocuparea funcției neremunerate de reprezentant titular din partea Consiliului Județean în Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS) Constanța, din cadrul Inspectoratului Şcolar Județean, comitet cu rol consultativ.

„Acest comitet este constituit și funcționează în baza unui acord de colaborare voluntară a partenerilor sociali, persoane juridice reprezentative pentru contribuția la dezvoltarea învățământului profesional și tehnic la nivelul județului. Cerințele pentru ocuparea acestei funcții sunt următoarele: experiență în domeniul educației, învățământului tehnologic sau formării profesionale şi studii superioare. Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită cv-ul şi scrisoarea de intenție prin email la adresa constanta@usr.ro și constanta@ro.plus până miercuri, 10.02.2020 ora 12.00”, au transmis reprezentanţii USR-PLUS.

Facem precizarea că nu este un proces de recrutare organizat de Consiliul Județean Constanța, ci doar un concurs de CV-uri organizat de Alianţa USR-PLUS Constanța ce va permite grupului său de consilieri județeni să facă cea mai potrivită propunere în şedința ordinară din luna februarie. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8733 secunde