Dan Barna, de la USR, despre respingerea candidaturilor la DNA: E greu să găsești o marionetă perfectă

280
Dan Barna, de la USR, despre respingerea candidaturilor la DNA: E greu să găsești o marionetă perfectă - danbarnausr-1532709069.jpg

Articole de la același autor

Președintele USR, Dan Barna, afirmă cu privire la respingerea candidaturilor pentru șefia DNA că PSD își dorește o marionetă perfectă la conducerea acestei instituții.


"E complicat, într-un termen atât de scurt, să găsești o Viorica Dăncilă, o marionetă perfectă, fără înțelegerea realității și fără conștiință, pe care să o pui șefă peste anticorupție. Pentru că de asta are PSD nevoie. Nu și România! Sper totuși, speranța moare ultima, ca ministrul Justiției să propună un șef DNA care să ducă mai departe munca Laurei Codruța Kovesi. Și după aceea să plece!", a scris Barna, vineri, pe Facebook.


Ministerul Justiției a anunțat, vineri, că au fost respinse cele patru candidaturi depuse pentru funcția de procuror-șef al DNA, urmând ca procedura de selecție să fie reluată.


"În cadrul procesului de selecție s-a apreciat că niciunul dintre candidați nu îndeplinește cerințele necesare desemnării pentru numirea în funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție. În cadrul programului managerial sau pe parcursul interviului, niciun candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiză a situației actuale care să permită, ulterior, un proces obiectiv și transparent de evaluare a performanțelor manageriale", a explicat Ministerul Justiției într-un comunicat de presă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4876 secunde