Dăncilă, alături de Dragnea: În 2019 îmi doresc să avem președintele României un președinte PSD

221
Dăncilă, alături de Dragnea: În 2019 îmi doresc să avem președintele României un președinte PSD - mzljyzhmmtizndhkzwi0owrim2jlotzi-1555680099.jpg
La primul miting electoral alături de Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă le-a spus pesediștilor că nu o să facă niciun pas înapoi pentru că are "o datorie față de români și față de țară", dar și față de Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă a vorbit, la Botoșani, și desp"Îmi doresc să aveți încredere și îmi doresc ca împreună să mergem la guvernare până-n 2020, iar în primul rând în 2019 să câștigăm alegerile europarlamentare și să avem președintele României un președinte PSD", le-a spus Viorica Dăncilă social-democraților prezența la întrunirea PSD de la Botoșani.

Afirmația premierului Viorica Dăncilă vine în contextul în care în spațiul public se vehicula posibilitatea ca PSD să îl susțină pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de președinte al României.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă au mers vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, unde au loc alegeri pentru conducerea locală a partidului.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri, la Antena 3, că speră ca Klaus Iohannis să nu mai câștige un nou mandat la Cotroceni, precizând că ALDE și PSD au decis să aibă un candidat comun la Președinție, iar după alegerile europarlamentare vor lua o decizie în funcție de candidatul cel mai bine plasat.

Întrebat dacă, în opinia sa, președintele Klaus Iohannis va mai câștiga un mandat, Tăriceanu a răspuns: "Eu sper să nu mai câștige".

El a precizat că a ALDE a avut discuții cu PSD pe tema candidatului la Președinție.re posibilitatea ca PSD să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale.


sursa: romaniatv.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3541 secunde