Astăzi,

Dănuț Culețu, față în față cu revenirea în PNL

489
În urmă cu exact două săptămâni, fostul prefect de Constanța, Dănuț Culețu,
a fost repartizat, printr-o decizie semnată de premierul Emil Boc, în județul Suceava, ca inspector guvernamental. Astăzi, fostul liberal se află, cel mai probabil, în fața demisiei din structurile guvernamentale și a revenirii sale în viața politică, în speță în rândurile PNL.

Sub pretextul unor discuții pe teme de administrație, Dănuț Culețu a convocat pentru astăzi o conferință de presă. În realitate, Culețu se pare că intenționează să își anunțe revenirea în PNL. După ce a fost desemnat, în baza principiului mobilității, inspector guvernamental, fostul prefect și-a acordat un răgaz pentru a decide dacă rămâne în structura guvernamentală sau se întoarce în politică.
Acum se pare că a venit momentul ca fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu să facă publică, așa cum a și promis, decizia pe care a luat-o.
Tot în această seară, liderul liberal Ludovic Orban se va afla la Constanța, unde liberalii de la malul mării se vor întruni în cadrul unei Delegații Permanente. Culețu susține că ieșirea de astăzi în fața presei nu are nicio legătură cu întâlnirea liderilor liberali din această seară. Întrebat dacă își va anunța, însă, revenirea în PNL, fostul prefect nu a stat pe gânduri susținând că "asta este foarte posibil".
Contactat telefonic, liderul PNL Constanța, deputatul George Dragomir, nici nu a confirmat, dar nici nu a negat posibila mutare de astăzi.
Cât privește o viitoare funcție păstrată pentru Culețu în structurile de conducere, Dragomir a declarat că acest lucru ar fi posibil numai cu o derogare de la Consiliul Național. Parlamentarul constănțean a menționat, însă, că revenirea s-ar produce totuși într-un moment propice, având în vedere că partidul se pregătește de alegeri în plan intern, ceea ce i-ar oferi posibilitatea lui Culețu de a candida în vară pentru un fotoliu de conducere. Unul dintre fotoliile rămase libere pare a fi cel de la conducerea municipiului, acolo unde se vorbește despre demisia lui Constantin Matei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5179 secunde