Indiran Logofătu se pregătește să preia șefia Sanatoriului din Techirghiol

421
Președintele organizației PD-L Techirghiol, Indiran Logofătu, a fost, de la bun început, și propunerea partidului pentru directoratul Sanatoriului Balnear și de Recuperare de la Techirghiol. Potrivit unor surse din cadrul partidului, dar și de la minister, lidera pedeliștilor din Techirghiol este acum foarte aproape de a-și prelua fotoliul de conducere în instituția din subordinea Ministerului Sănătății. Aceleași surse susțin că ministrul Ion Bazac a semnat, deja, ordinul de numire pentru Indiran Logofătu, urmând ca el să fie numai transmis la autoritățile constănțene.
Surse din minister susțin că e o chestiune de zile până când autoritățile vor primi și ordinul de numire, tot pentru propunerea PD-L, pentru conducerea Sanatoriului din Eforie. Surprinzător, se pare că pedeliștii au reușit să îl convingă pe ministrul Bazac că tot un pedelist ar fi trebuit să fie numit și la conducerea Sanatoriului din Mangalia. Sunt voci care spun că șeful Sănătății ar pregăti în acest context un nou ordin de numire și pentru Mangalia, adică să îl înlocuiască pe Iulian Pralea, susținut de PSD Constanța, cu propunerea PD-L, Laura Condur.
O astfel de decizie nu ar mai mira pe nimeni, din moment ce pesediștii constănțeni se plâng tot mai des de miniștrii pe care îi au. Social-democrații de la malul mării sunt supărați că cele mai multe numiri la deconcentrate, care le-au mai rămas de făcut, sunt în subordinea unor portofolii de la PSD, iar miniștrii lor nu manifestă un interes prea mare pentru a le da constănțenilor o mână de ajutor să își înscăuneze oamenii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6539 secunde