Datele pentru listele electorale ajung azi la CCR. Ponta: Cifrele nu sunt inventate de noi

256
Datele pentru listele electorale ajung azi la CCR. Ponta: Cifrele nu sunt inventate de noi - victorpontanoulpremier1344334742-1345450708.jpg

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, înaintea ședinței USL, că datele centralizate de MAI și MAE referitoare la listele electorale vor fi transmise în cursul zilei către CC și făcute publice după ce vor ajunge la Curte. Acesta a  garantat că cifrele nu sunt nici inventate, nici calculate de USL, scrie Realitatea.net.
Victor Ponta a susținut că datele pe care Guvernul le va transmite Curții sunt bazate pe documente din țară și din străinătate. Mai mult, acesta a dat garanții că datele care vor fi transmise CC nu sunt inventate sau calculate de USL, dar și că nu a fost informat de ministrul de interne, Mircea Dușa.
Întrebat dacă ministerul va prezenta CC și informații referitoare la persoanele care aveau cărțile de identitate expirate, Dușa a arătat că CC va primi o evaluare complexă. Situația încheiată a listelor, va fi prezentantă astăzi premierului, înainte de a ajunge la CC, mai scrie Realitatea.net.
De asemenea, ministrul delegat al Administrației, Radu Stroe, a declarat duminică, referitor la actualizarea listelor electorale, că s-au primit toate datele din teritoriu și că acestea sunt de natură să răstoarne situația de la Curtea Constituțională (CC) în legătură cu referendumul din 29 iulie.

 

Citește mai mult...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5151 secunde