"De câte ori PNL a fost puternic, România a fost puternică"

98
1
Copreședintele PNL Alina Gorghiu a adresat un mesaj de felicitare tuturor liberalilor și tuturor românilor, într-o postare, duminică, pe pagina sa de facebook, cu ocazia aniversării a 140 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.


''Noul, dar vechiul Partid Național Liberal, este o forță în politica românească și va fi cel mai puternic partid din România pentru mulți ani de acum înainte. De câte ori PNL a fost puternic, România a fost puternică. La mulți ani, PNL, La mulți ani, România!'', este mesajul transmis de Alina Gorghiu.

PNL a avut sâmbătă, la Pitești, ședința Consiliului Național, în cadrul căruia a fost adoptat programul de guvernare, intitulat "Reclădirea Națională", care are ca obiectiv punerea în operă a principiilor și obiectivelor platformei "România lucrului bine făcut". De asemenea, au fost adoptate modificările la statutul PNL în privința criteriilor de integritate iar copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat data și tema moțiunii de cenzură care va fi depusă de liberali: 5 iunie, ''Votul prin corespondență''.


Comentează știrea

Ateistu
25 mai 2015
Minciunica Gorghiu

Alinuta numai mintiti lumea ca DNA si SRI stie totul despre voi.Santeti Hozii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0165 secunde