Lucia Varga: PNL ar putea vota proiectul de Cod silvic

121
Lucia Varga: PNL ar putea vota proiectul de Cod silvic - luciavarga-1431950577.jpg

Articole de la același autor

PNL ar putea vota proiectul Codului silvic dacă din text va fi eliminat articolul 20, altfel, liberalii vor vota împotriva proiectului inițiat de PSD, a declarat deputata Lucia Varga, fost ministru al apelor și pădurilor.

"Astăzi am participat la ședința de conducere a Partidului Național Liberal pentru a discuta poziția PNL în Parlament referitor la cererea de reexaminare trimisă de președintele Iohannis pe Codul silvic. Poziția PNL este că vom solicita retrimiterea la comisii a cererii de reexaminare a Codului silvic și admiterea discutării în parte a articolului 20 și eliminarea acestuia. PNL este preocupat, în primul rând, de aprobarea unui Cod silvic care asigură funcția de protecție a pădurii. PNL ar putea vota Codul silvic inițiat de PSD numai dacă acest articol 20 va fi rediscutat în comisie și eliminat. Altfel, PNL va vota împotriva acestui Cod silvic", a declarat Lucia Varga într-o conferință de presă, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, articolul 20 trebuie eliminat, întrucât "aprobarea unei legi care cuprinde un articol care permite tăierea pădurilor fără document tehnic, fără amenajament silvic, va avea ca efect atentat la siguranța cetățenilor și a comunităților". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6453 secunde