Liberalul Robert Boroianu, în cursa pentru Primăria Constanța: "Nu sunt omul niciunui grup de interese"

1505
18
Liberalul Robert Boroianu, în cursa pentru Primăria Constanța:

Articole de la același autor

Copreședintele Organizației Municipale a PNL Constanța și, totodată, posibil candidat pentru postul de edil la Primăria Constanța la alegerile locale din 2016, Robert Boroianu a susținut, ieri, prima sa conferință de presă. Alături de el, la prezidiu, s-au aflat consilierii locali Ana Marcu și Radu Matei, care fac parte din echipa sa de la municipiu.

"În ultima perioadă, presa a semnalat o slabă opoziție la Constanța. Acest lucru se va schimba. În urmă cu o lună de zile, mi-am anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța. În acest moment, există o competiție internă în partid pentru desemnarea candidatului la alegerile locale din 2016. Până acum, în afară de mine, mai sunt trei colegi care și-au anunțat disponibilitatea de a candida, Iustin Fabian Roman, Ovidiu Cupșa și Ramona Mănescu. Personal, eu și echipa mea avem un proiect numit - Primăria Constanța 2016. Vom face dezbateri publice pe temele cuprinse în proiect și ne dorim ca la aceste dezbateri să participe cât mai mulți constănțeni", a declarat Robert Boroianu.

Printre altele, acesta a precizat că una dintre prioritățile sale vizează investițiile din Constanța, deoarece orașul a fost privat prea mult timp de investitori.

"Constanța a fost un oraș închis pentru investitori. Îmi doresc să aduc cât mai mulți investitori și să cresc bugetul Constanței. Vreau să avem în Constanța un mediu privat puternic, bazat pe valoarea inteligenței și creativității care să conducă la creșterea bugetului orașului nostru, care să funcționeze cu taxe și impozite mici pentru ca, mai apoi, să putem investi în educație, sănătate, siguranța cetățeanului, mediu, cultură și sport. Acestea sunt câteva dintre reperele mele în proiectul Primăria Constanța 2016", a mai spus Robert Boroianu.

"Trebuie să existe o solidaritate cu cei aflați în nevoi"

Întrebat de ce până acum nu s-a știut deloc de el în mediul politic și care este motivul pentru care își dorește să candideze la Primăria Constanța, Robert Boroianu a dat de înțeles că acum a simțit că este momentul pentru a se evidenția pe plan politic. "Nu sunt omul niciunui grup de interese, am făcut lucrurile în viață așezat. Mi-am construit o familie și o afacere și, cred că acum, la 45 de ani, este timpul potrivit să fac ceva și pentru constănțeni", a explicat Boroianu.

În altă ordine de idei, Robert Boroianu a fost "testat" de jurnaliști și cum va proceda în privința pachetelor pe care Primăria Constanța le acordă în momentul de față.

"Da, sunt de acord ca aceste pachete să fie acordate în continuare dacă eu voi ajunge la Primăria Constanța. Consider că trebuie să existe o solidaritate cu cei aflați în nevoi. Cu toate acestea, în toate întâlnirile pe care le voi avea cu locuitorii din Constanța, le voi spune sincer că aceste pachete nu vor fi oferite de mine, de Robert Boroianu, cum s-a înțeles că sunt oferite de Radu Mazăre, ci le voi explica că ele sunt oferite de administrația publică locală", a mai spus Robert Boroianu. 

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Numanui?
15 mai 2015
ha ha ha

Liberalul Robert Boroianu "Nu sunt omul niciunui grup de interese" ----- ca, aia care te au scos la inaintare or fi prosti sau tu oi fi de capul tau in PNL? mai asta, pe cine prostesti tu? mie mi e scarba de PNL PDL PSD, m am saturat de Alianta DA = O mare TEAPA = mincinosii pamantului, Sera IVAS (rosii romanesti ) cica..ar fi a unui agricultor roman dar vedeti voi scarbelor, nenea patron Ivas este din gasca voastra PNL ca deh, nu orice prost ia fonduri Europene... Partidele = Gasi de NENOROCITII

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ath
15 mai 2015
Bleac Fraidei la PNL

Azi este inghesuiala mare la usa Peneleului.S-au anuntat reduceri la ceaune,tigai, castroane,tefloane,etc.In plus,Penele are primari la oferta.O nebunie.Gasiti pe taraba lor doi primari la leu sau trei candidati la legatura.Daca alegeti o capatana de usturoi,primiti gratis o capatana de primar.Pe baiatul cu pizza l-ati intrebat ce studii are,unde s-a nascut,ce a facut in viata lui ? Nu cred.A venit pizza si gata. Un doctor are liber sa omoare un singur om ca al doilea nu mai apuca.Pana si un sudor se angajeaza pe baza de experienta profesionala.Altii dau examene peste examene pentru un amarat de post.Nepotul meu a intrat la gradinita.Intr-o zi a venit disperat acasa spunand ca nu-l mai primeste la scoala fara un C.V. bine documentat.La primari nu este cazul.Primarul se alege la oferta pe raspunderea Peneleului.Cel putin,Mazare a lustruit zeci de balcoane pana ne-a pacalit sa-l alegem.In orasul asta,primarul raspunde de 300.000 de oameni.Multi cetateni isi schimba destinul din cauza unui primar. Nimic nou in politica.Nu conteaza pe cine alegem.Alegem de la Penele ca sa ne razbunam pe Mazare.Incredibil ! Bleac Fraidei in politica.

pe boroianu
15 mai 2015
il voteaza *ulea

asta vrea sa-i manance norocul lui jiji chiru da mi-e ca o sa ajunga coleg cu el la beci, acolo unde merita amandoi sa ajunga. Pentru noi constantenii viitorul nu suna bine, in conditiile in care nu se gaseste un candidat adevarat la primarie vom continua cu fagadau si camarila lui mazare.

Gigi
15 mai 2015
Nu sunt OM

Nu sunteți omul nimănui ? Cum de va tine PSD director la Transelectrica dle candidat ?

Sindbad
15 mai 2015
Da' paketu? Cat e paketu' ?

Adica cum? La C-ta s-a ajuns sa se depinda de votul paketarilor? De acord sa fie ajutati, dar ajutorul este din banii nostri, nu ai administartiei locale, ca doar nu-i aduc de acasa. Intrebare care avea un singur raspuns, ca doar nu era sa-si taie craca singur. Noroc cu ziaristi astia vigilenti si independenti. Vai mama noastra!

Stefan
15 mai 2015
Liberalu Boroianu .R.A.

D-na Carmen Mocanu ca ziarista va rog frumos sa transmiteti la centrala PNL la d-na Gorghiu si mai departe la D-nul Presedinte Klaus Iohannis ca acest domn Boroianu Robert Aurel si cu tovarsul sau tovarasi de la Gepeto e un mare infractori si e puiul care ar proveni de la SRI pentru faptul ca nimeni nu ia verificat Mapa provesional si fraudele facute statului si la mai multi furnizori oameni au sponzorizat si la PNL si la PSD puteti verifica la D-na Prc Adina Florea si Puiu Zarafina nu cumva au si naftalina pusa sa nu faca molii

Ciprian
15 mai 2015
Un borfas pesedist

Acest Robert Boroianu e un corupt mai mare decat Chiru, are afaceri cu primarul pesedist de la Ovidiu Scupra George- Pinochio, Ieri 14.05. 2015 acest infractor care se vrea primar la Constanta a fortat mana colegilor de la Ovidiu sa-i voteze toate proiectele ilegale propus de primar cu conditia sa poata obtine 4000. m.p langa popasul Cismea. Asadar poate fi acest oportunist primarul Constantei, va fi mai mai rau decat Mazare, el nu are atributii la Ovidiu dar il santajeaza pe Hanganu sa-si faca el mendrele, daca are bani de ce nu cumpara de la privat? La privat se vinde cu minim 50 euro m.p. iar Scupra il da cu cu max. 10 euro!

raul
15 mai 2015
este fake

uitati-va la doamna din dreapta lui. este o psd-ista ajunsa din oportunism la pnl. Imaginati-va cam cum va reactiona cotofana la cerintele tinerilor din constanta. plus de asta, omul a construit la tomis plus un bloc care era deja gata cand si-a luat autorizatia de constructie si PUZ-ul. Voi, constantenilor ati fi putut face asa ceva fara relatii la mazare????

ismail / brussel
15 mai 2015
ami pare rau cu regret!!!

Ca a furat ca na furat domnul primar radu mazere a facut ceva an judetul constanta ami place ca sentimental occindental si uns cu alifi din occindent ce ma inpresionat proiectul cu pensionari si proiectul cu casele de copii blocuri si nebuniile de la cluburi si parade si pentru uni comercianti ami pare rau ca nu mai ramane sincer nam batut la usa lui sa sa ami da ceva pentru ca --- viitoru ami surade an belgia acolo e viata nu stres nu lipsa de munca sau somaj ami place viata an bl.nl.distractie ca lasvegas de la cluburi pan la saune ha ha ha e munca grea dar si viata bravo belgienilor ca sunt conservatori si pesimisti .

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4526 secunde