"Nu sunt omul niciunui grup de interese"

281
4

Articole de la același autor

Robert Boroianu, copreședintele Organizației Municipale a PNL Constanța, posibil candidat pentru postul de edil la Primăria Constanța, la alegerile de anul viitor, a susținut azi prima sa conferință de presă. 


Citește și În cursa pentru șefia Primăriei Constanța / "Îmi doresc să aduc cât mai mulți investitori"

În cadrul evenimentului, printre altele, acesta a declarat că îi așteapă și pe ceilalți posibili candidați cu proiecte pentru Constanța. Totodată, el s-a caracterizat ca nefiind omul niciunui grup de interese:


"Nu sunt omul niciunui grup de interese, am făcut lucrurile în viață așezat. Mi-am construit o familie și un bussiness, și cred că acum, la 45 de ani, este timpul potrivit să fac ceva și pentru constănțeni.", a explicat Boroianu.


Comentează știrea

Gigi
14 mai 2015
Nu sunt Om

Daca nu sunteți omul nimănui cum de va tine PSD la Transelectrica ? USL a murit ? Trăiască USL !

Mariana
18 mai 2015
Boroianu grup infractional de interese

O verificare adevarat de PNL daca vreti sa aveti succes la alegeri.Daca tot veniti numai cu infractori pe scena politica va faceti de Rahat va legati singuri pietroiu de gat sa va duceti la fund.

Constanteanu
24 mai 2015
Cursa de primar C-ta

Cine sutine acest Infractor pentru canditatura de Primar din partea PNL Hozi,Partidul,SRI,DNA sau ANAF ca au dat spagi din Frauda si falimentatul Firmelor,bine anteles PNL are interesul dar cetatenii orasului nu trebue sa fie bine informati.Cereti informati la IPJ si Parchetul C-ta sau sau sant ascunse de Zeitele Parchetului,Prc Adina Florea,Puiu Zarafina,Elena Vlad,Grecu Elena sau alti,poate se gasec si persoane Oneste an Romania si pentru acesti Infractori

Gabi pnl
27 mai 2015
se vede

De aia te nashesti cu Dragomir? Asta nu e interes?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.448 secunde