Ramona Bădescu a intrat sub lupa Iuliei Albu: "Tu știai că porți fake-uri?"

458
1
Ramona Bădescu a intrat sub lupa Iuliei Albu:
Ramona Bădescu este ultima vedetă care a intrat în gura criticului de modă Iulia Albu. Aceasta din urmă a scos-o la lecție pe Ramona Bădescu ca pe un elev la tablă.

La un moment dat, Iulia a studiat-o pe Ramona cu atenție. "Tu cât investești într-o rochie? Sunt curioasă", a întrebat Iulia. "Depinde, rochia albastră care e Cavalli am primit-o de la Roberto. Cea din partea dreaptă este de la o creatoare din București, Caragea, care mi-a plăcut foarte mult, e sexy", a răspuns Ramona.


"Mă roade pizma. Tu știai că porți fake-uri?", a spus Iulia. "Fiecare creator de modă are personalitatea lui, interpretarea lui. Eu am purtat rochia asta de trei ori", s-a apărat Ramona Bădescu la Kanal D. "Aceeași rochie a mai purtat-o și Roxana Nemeș", a replicat Iulia Albu, scrie libertatea.ro.Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4595 secunde