Mesajul EMOȚIONANT transmis de Bianca Lăpuște lui Marius Moga

273
1
Mesajul EMOȚIONANT transmis de Bianca Lăpuște lui Marius Moga - 10520852319144841602947183994463-1431599428.jpg

Articole recomandate

Bianca Lăpuște i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei, Marius Moga. Jurnalista urmează să aducă pe lume primul copil. Tatăl bebelușului este cântărețul Marius Moga, care e în culmea fericirii de când iubita lui a rămas însărcinată.


"Sunt mândră cu o așa familie! Suntem trei păsări călătoare. La care se adaugă gașca de prieteni minunați. Chiar dacă sunt alături de tine zi de zi, nu încetezi sa ma uimești și să mă surprinzi cu geniul si sufletul tău, ambele nemărginite. Te iubesc si îți mulțumesc că exiști!", a scris Bianca pe Facebook, scrie spynews.ro.


Marius Moga (32 ani) a cerut-o de soție pe Bianca Lăpuște (20 ani) în luna noiembrie a anului 2014, după doar câteva luni de relație. 


Comentează știrea

nela
16 mai 2015
nelagyovany@yahoo.com

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: nelagyovany@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3895 secunde