Grevă la Constanța. Atenție, se închid ghișeele!

279
Grevă la Constanța. Atenție, se închid ghișeele! - fotofondgreva2-1430239335.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți treabă, mâine, nu vă bazați pe angajații Primăriei Constanța și nici pe cei de la Spit Constanța! Faceți-vă alt program, căci toate ghișeele vor fi închise. Salariații din administrația publică au anunțat că fac grevă generală și nu vor lucra cu publicul. Sunt supărați că Guvernul nu a fost de acord cu solicitările lor pentru tichete de masă și creșteri salariale, așa că trag obloanele și refuză să mai lucreze.

"Federația Națională a Sindicatelor din Administrație organizează, joi, 30 aprilie, pe toată durata programului de lucru, grevă generală, cu întreruperea programului în instituțiile din administrația publică locală (primării și consilii județene), ca urmare a faptului că niciuna dintre solicitările noastre nu a fost soluționată în mod favorabil de către Guvernul României", explică reprezentanții Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică Constanța, sindicat afiliat la FNSA.



Vor tichete de masă și salarii mai mari


Aceste revendicări pe care salariații din administrația publică le consideră "minimale" fac referire la reglementarea și liberalizarea acordării, începând cu anul 2015, a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locală, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituții realizează și sunt finanțate parțial și din venituri proprii. De asemenea, sindicaliștii au cerut și creșteri salariale pentru salariații din administrația publică locală din România sau aplicarea, începând cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice. 


"Vă aducem la cunoștință că joi, 30 aprilie, membrii Sindicatului Liber din Administrația Publică Constanța vor participa la această acțiune. Prin urmare, activitatea din toate sediile Primăriei municipiului Constanța și din toate agențiile fiscale ale Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța va fi întreruptă pe toată durata programului de lucru", a precizat Biroul de presă al SLSAP Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Social : Ghișeele SPIT, ÎNCHISE
Pagina a fost generata in 3.0906 secunde