Alina Gorghiu:

"Pe viitor, orice derapaj va fi sancționat"

101

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, ieri, în contextul apariției în presă a discuțiilor de la Bistrița în care a fost implicat Teodor Atanasiu, că pe viitor orice derapaj și orice declarație care afectează ideea de fuziune și de unitate a PNL vor fi sancționate.

"Mesajul meu foarte ferm pentru cei din PNL este că orice derapaj și orice declarație care afectează ideea de fuziune și de unitate a PNL va fi în mod clar sancționată, dar vă asigur că relația dintre mine și Vasile Blaga este una nu doar politic bună, ci și personală, avem o relație foarte bună. Colaborarea dintre mine și Cătălin Predoiu este la fel de bună. S-a discutat situația acelor declarații, iar reacția ați văzut-o și din partea mea, și din partea domnului Blaga. Mai mult de atât nu avem ce să comentăm. O să învățăm cu toții din greșelile pe care le-am făcut, o să încercăm să nu le repetăm și cred că mesajul pe care eu și Vasile Blaga, Cătălin Predoiu și toți cei din conducerea partidului l-am dat astăzi - că proiectul fuziunii este foarte important, că orice derapaj pe viitor va fi sancționat și că respectul reciproc este esențial pentru a fi credibili în fața electoratului - este tot ce contează", a declarat Gorghiu, după ședința comisiei de unificare a PNL.

Ea a subliniat că, potrivit protocolului dintre liberali și democrat-liberali, Cătălin Predoiu este desemnat premier din partea PNL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5593 secunde