Iohannis despre declarațiile lui Ponta: "E surprinzător și fals ce susține"

114
Iohannis despre declarațiile lui Ponta:

Articole de la același autor

Război pe codul silvic. Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că a luat act de declarațiile premierului Victor Ponta pe tema unei posibile influențe la nivelul Administrației Prezidențiale pe Codul Silvic și a calificat aceste afirmații drept surprinzătoare și false.

"O declarație foarte curioasă, am luat act cu surprindere de această declarație. Afirmă la TV tânărul prim-ministru că ar avea el informații de la Servicii cum că oameni din anturajul meu s-ar fi întâlnit cu diferiți reprezentanți ai unor procesatori de lemn și lasă să se înțeleagă că ar exista un fel de trafic de influență la nivelul președintelui. Acest lucru este deopotrivă surprinzător și fals. Am verificat la nivelul Administrației Prezidențiale și nu a existat nicio discuție nici cu lobby-iști, nici măcar cu foști colegi din PNL pe această temă", a declarat președintele la aeroportul Henri Coandă, citat de Agerpres.

Declarațiile lui Ponta la adresa lui Iohannis. Iohannis a anunțat că a cerut joi dimineață directorului SRI, Eduard Hellvig, să cerceteze cu maximă seriozitate afirmațiile prim-ministrului și a precizat că, dacă acestea nu se confirmă, premierul va răspunde pentru acuzațiile aduse.

Codul silvic dezbatere. Proiectul Codului Silvic urma să fie dezbătut, în Parlament, miercuri, însă a fost amânat pentru săptămâna viitoare, întrucât nu a fost întrunit cvorumul, conform B1 Tv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0732 secunde