De ce a venit Dan Voiculescu la ședința USL

2355
De ce a venit Dan Voiculescu la ședința USL - 12789danvoiculescu1-1317026108.jpg
Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a venit, astăzi, la ședința USL, însoțit de liderul PC, Daniel Constantin.
Prezența lui Voiculescu vine în contextul solicitărilor de scoatere a PC din USL, dar înaintea ședinței, liderii USL au refuzat să comenteze pe marginea tensiunilor apărute în USL în ce-i privește pe conservatori.
Președintele PNL Crin Antonescu a spus că nu face comentarii legate de "opera" liderului PNL, Relu Fenechiu, cel care a cerut scoaterea PC din USL, iar președintele PSD, Victor Ponta, a negat existența vreunor tensiuni în Uniune.
De asemenea, Fenechiu a fost întrebat înainte de ședință dacă ar trebui ca PC trebuie să plece din USL, iar el a răspuns laconic: "Nu trebuie... Pleacă!".
Vicepreședintele PNL Relu Fenechiu a declarat, vineri, la Iași, că va propune conducerilor PNL și PSD, în cursul săptămânii viitoare, ieșirea PC din USL.
"Propunerea mea este să iasă din USL, să candideze separat, iar după alegerile generale să intre din nou în uniune, dar să respecte regulile jocului. În USL, noi nu luăm decizii în urma șantajului unuia sau altuia", a declarat Fenechiu, în conferință de presă.
Vicepreședintele PNL a adăugat că vrea "coerență politică", subliniind că nu poate merge la drum cu un aliat care în permanență "pune sula în coaste".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.637 secunde