De ce au venit francezii la Cumpăna

952
De ce au venit francezii la Cumpăna - cumpanaprimarmarianagaju44-1319649950.jpg

Administrația locală Cumpăna a primit,  ieri, vizita unei delegații franceze din localitatea Brest. Corpul oficial a fost format din viceprimarul orașului Brest, Reza Salami, reprezentanți ai Institutului de Științe Educative și Sociale (ITES) Brest și mai mulți membri ai Asociației de Prietenie Brest-Constanța, printre care și președintele asociației, Sylvie Cariou.
Beneficiile acestei vizite au fost și vor fi multiple, ambele părți dorind să stabilească relații de colaborare, atât între administrațiile locale, cât și între un liceu din Brest și Grupul Școlar Cumpăna. În plus, Primăria Cumpăna a pregătit, cu prilejul acestei întâlniri, cadrul pentru înfrățirea comunei cu o localitate din zona Brest și pentru includerea Grupului Școlar Cumpăna în parteneriate cu școli din regiunea Bretagne.
"Vizita acestei delegații în comuna Cumpăna reprezintă o mare oportunitate pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare și schimburi de experiență pentru elevii Grupului Școlar din Cumpăna și implementarea unui proiect european, care se va derula în perioada 2012-2013", a declarat, prin intermediul unui comunicat, primarul localității Cumpăna, Mariana Gâju.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : De ce a fost Mariana Gâju la Strasbourg
Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Actual : Sarkozy a devenit din nou tătic
Pagina a fost generata in 0.795 secunde