Unde ajung ultimele trei ambulanțe din programul "Viața înainte de toate"

393
Senatorul Nicolae Moga susține, astăzi, în jurul orei 14.00, la Mamaia, o conferință de presă al cărei subiect îl va con-stitui finalizarea programului "Viața înainte de toate". Cu această ocazie, vor fi donate ultimele autospeciale din cadrul acțiunii derulate în Colegiul Senatorial S2 Con-stanța, pe care Moga îl are în grijă.
Beneficiarii autospecialelor vor fi administrațiile locale ale comunelor Peștera, Ostrov și Chirnogeni. Astfel, primarii celor trei comune, împreună cu mai mulți notari, vor semna contractele de donație și își vor putea lua ambulanțele în localitate.
Reamintim că Nicolae Moga a inițiat, la începutul verii, un proiect prin care și-a propus donarea mai multor ambulanțe în județul Constanța, în special în zonele în care au fost închise unitățile medicale.
La Ciocârlia, programul inițiat de senator a fost implementat încă din vară, de serviciile ambulanței beneficiind și localitățile Cobadin, Mereni și Bărăganu, adică un număr de aproximativ 20 de mii de oameni. În ceea ce privește comunele care vor primi ambulanțele, astăzi, procesul a durat mai mult din cauza faptului că fiecare primărie trebuia să califice personalul medical ce va lucra pe autospeciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bătrânii, victime sigure ale hoților
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bestia cu chip de…bunic
Pagina a fost generata in 0.5566 secunde