De ce nu a depus Emil Boc bugetul pe 2012

371
De ce nu a depus Emil Boc bugetul pe 2012 - emilboc-1319531668.jpg
Premierul Emil Boc le-a transmis parlamentarilor că nu a putut depune în Parlament bugetul pentru 2012 pentru că este nevoie de o consultare cu instituțiile financiare internaționale, dar și cu reprezentanții UE, care nu a avut încă loc.
Emil Boc arată într-o scrisoare trimisă parlamentarilor că "potrivit procedurilor Legii responsabilității fiscal-bugetare nr. 69/2010, cadrul macroeconomic pe baza căruia se stabilesc principalii indicatori bugetari, veniturile, cheltuielile și deficitul bugetului general consolidat trebuie să fie în concordanță cu prognozele Comisiei Europene".
El a mai explicat că, prin acordurile semnate de către România cu Comisia Europeană și Fondul Monetar Internațional, acorduri aprobate prin lege, s-a convenit  că veniturile, cheltuielile și deficitul bugetar vor fi discutate și convenite cu reprezentanții acestor organisme.
În finalul documentului se arată că bugetul pe anul 2012 va fi trimis la Parlament după discutarea lui cu experții Fondului Monetar Internațional  și Comisiei Europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Ce spune Emil Boc despre cazul Huidu
Pagina a fost generata in 1.7318 secunde