De ce nu vrea Iohannis să fie schimbat Guvernul Ponta

409
3
De ce nu vrea Iohannis să fie schimbat Guvernul Ponta - decenuvreaiohannis3-1416336369.jpg

Articole de la același autor

Câștigătorul alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, ieri, la prima conferință de presă alături de co-președintele PNL, că noul partid vrea puterea, iar cel mai târziu aceasta se va întâmpla la alegerile parlamentare în 2016. "Ce dorim noi e o schimbare a puterii în România. Noi, PNL, dorim să preluăm puterea. Acest lucru se va întâmpla în 2015 sau cel mai târziu în 2016", a spus Klaus Iohannis. El a adăugat că nu este de acord ca Guvernul Ponta să fie schimbat acum ci, din contră, este bine ca acesta să prezinte bugetul pe 2015 și să arate de unde vor fi plătite pomenile electorale. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

DODO
19 noiembrie 2014
riscant

Trebuia mers pina la capat. PSD-ul sta acum bubi pina se repliaza si sa vedeti ce ghiare vor scoate. Nu digera ei usor umilinta asta. Acum le-a fost frica de strada, pe care vor sa o prosteasca ca sa cistige timp,mizind pe greutatea remobilizarii oamenilor. Mi-e frica de 25 NOV.!

stelian
20 noiembrie 2014
oferte

Esti somer, pensionar, student, ?vrei sa schimbi situatia financiara, vrei un job serios , ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castigurile pot ajunge la 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Pentru detalii trimiteti textul Info la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis, RECORD în Europa
Pagina a fost generata in 1.1949 secunde