De ce se întâlnesc, vineri, consilierii din Mangalia cu primarul

180
De ce se întâlnesc, vineri, consilierii din Mangalia cu primarul - xt-1361371839.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, convoacă pentru, vineri, 22 februarie, ora 17.00, o ședință ordinară a Consiliului Local pentru dezbaterea și adoptarea mai multor proiecte de hotărâre de interes public. 


Pe ordinea de zi figurează un proiect privind modificarea regulamentului de transport în regim de taxi pe teritoriul administrativ al municipiului Mangalia. Un alt proiect vizează aprobarea unui regulament referitor la măsurile de blocare a autovehiculelor staționate sau parcate neregulamentar pe drumurile publice sau pe terenurile aparținând domeniului public sau privat al municipalității. 


Consilierii locali vor mai discuta despre reglementarea activității firmelor de colectare a deșeurilor feroase și neferoase, precum și despre delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Mangalia. Un alt document de pe ordinea de zi are în vedere aprobarea proiectului "Tabere pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură". În aceeași ședință ordinară a Consiliului Local se va dezbate inventarierea parcărilor situate pe teritoriul administrativ al municipiului Mangalia. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3915 secunde