De ce vrea Guvernul român să trimită 40 de polițiști la Paris, de Crăciun

388
De ce vrea Guvernul român să trimită 40 de polițiști la Paris, de Crăciun - 4-1319025155.jpg
România a propus trimiterea unei echipe de 40 de polițiști la Paris, de Crăciun, pentru combatarea cerșetoriei și a furturilor comise de români, a declarat ambasadorul Franței, Henri Paul, precizând că până la sfârșitul anului și un magistrat francez va sosi în România.
Ambasadorul Henri Paul a dat asigurări, astăzi, într-o întrevedere cu membrii Grupului de prietenie cu Franța din Senatul României, că Ministerul francez de Interne nu exagerează anumite fenomene legate de infracționalitatea comisă de români. "Franța nu este devastată de xenofobie sau de populism. Ministerul de Interne nu exagerează anumite fenomene, există un oarecare adevăr în Franța, realitate care poate fi măsurată prin tot felul de statistici pe care vi le-aș putea prezenta și anume că există o anumită formă de delincvență care s-a instalat și care este foarte dificil de reprimat", le-a spus diplomatul francez senatorilor români.
El a mai spus că, în pofida faptului că unii dintre autorii infracțiunilor din Franța sunt de etnie romă, ei sunt considerați cetățeni români, deoarece Parisul nu face, potrivit Constituției, diferența între diversele etnii. "Nu numai că această lege există în Franța, ci este și aplicată de multă vreme și cu foarte multă severitate, deci realitatea este că există o anumită formă de delincvență, care este deranjantă și este în creștere", a notat ambasadorul Henri Paul, citat de NewsIn.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce transmite Guvernul presei
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Focuri de armă la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.7298 secunde