Felix Stroe:

Decebal Făgădău - candidat la Primăria Constanța, Cristinel Dragomir - la Consiliul județean

576
4
Șeful PSD Constanța, Felix Stroe, a declarat în cadrul Școlii de Vară a Femeilor social democrate că președintele de la municipiu, Decebal Făgădău, actualul primar al Constanței, va fi candidatul partidului pentru Primăria Constanța în 2016, în timp ce actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, Cristinel Dragomir, va fi susținut pentru șefia acestei instituții.

Comentează știrea

Palaz
28 august 2015
Ajunge cu acest impostor !!!

Bai matz gatuit , cand plm ne lasi in pace si-ti vezi de umflata aia urata si rea de muiere ca si tine ?!? Nu-ti ajunge ca ai mancat cacat o viata , incepand cu liceul , apoi communist de frunte in marina militara scos din productie ? Sa-i pupi toate gaurile lui Presura ca tine RAJA pe linia de plutire... Du-te dracu si mananca-ti pensia de politruc , ca acum te vad cu drena ca pe umflatul betivan adormit in intersectie (si "facut scapat" de catre Dancu C-tin) !

Cosmin
28 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: cosminstoica2015@yahoo.com

unu
29 august 2015
hotii

Pleacă șeful și vine sclavul cât de prosti ne cred psd ăsta poate va mai aduna DNA jegurilor

un cetățean
29 august 2015
jale mare

Când îl văd pe Tămădău ăsta mereu încruntat și preocupat de lucruri foarte serioase și îngrijorat de ce ne facem noi fără el mă apucă râsul.

Pagina a fost generata in 0.922 secunde