Decizie definitivă: Piedone nu poate candida pentru un nou mandat

124
1
Decizie definitivă: Piedone nu poate candida pentru un nou mandat - cristianpopescupiedone-1461131611.jpg
Tribunalul București a decis că Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4. Decizia instanței este definitivă.

În urmă cu două zile, Judecătoria Sectorului 4 luase o decizie diferită, considerând că fostul primar poate candida din nou, respingând contestația depusă de Asociația "Colectiv pentru Viitor" privind candidatura lui Piedone.

Hotărârea a fost însă contestată la Tribunalul București, instanță care a dispus marți seara anularea hotărârii BEC și respingerea candidaturii. Tribunalul a admis astfel o contestație depusă de avocatul Gheorghe Piperea.

Tribunalul București "respinge candidatura intimatului Popescu Cristian Piedone pentru funcția de primar al Sectorului 4 București. Menține în rest dispozițiile sentinței civile apelate", se arată în hotărâre.



Primarul suspendat al Sectorului 4 a anunțat, marți seara, pe pagina sa de Facebook, că nu se va da bătut și că "merge până la capăt" cu candidatura sa pentru un nou mandat de primar, deși Tribunalul București i-a respins, marți, candidatura.

El a precizat că "se dă o luptă pe viață și pe moarte" să îi fie împiedicată candidatura. "Ei bine, nu au decât două opțiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecății Dvs, la vot, pe 5 iunie", a mai scris el.

Piedone a anunțat că va iniția o nouă campanie de strângere de semnături, "de data aceasta de două ori mai multe",

"Vă mulțumesc Dvs, celor care au fost alături de mine, și vă anunț că voi iniția o noua campanie de strângere de semnături, de data aceasta de două ori mai multe, că poate așa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregătesc cei care vor puterea cu orice preț! Vă rog urmăriți pe pagina mea de Facebook locațiile în care voi fi prezent pentru această campanie de semnături. Va dura până în ultima zi de campanie și așa vor vedea cu toții că semnăturile sunt autentice. Cer și televiziunilor ca, dacă vor și sunt interesate, să transmită LIVE tot procesul pentru a observa pas cu pas că este o procedura corectă și transparentă".

El le-a transmis susținătorilor săi să "aibă încredere", pentru că el va merge "până la capăt!"

Comentează știrea

ismailviabrussel
20 aprilie 2016
uuuuuu

Pai daca cadavrul se antorcea chiar era revolutie ceo fi zis hai ca peste 6luni intru cand se linisteste tot .an columbia toti care lucreaza an aministratie si nu respecta legea sunt anchisi si an folosul munci pe termen 5sau 10 ani aveti curaj sa aprobati llege .

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Piedone, din nou în fața DNA!
Pagina a fost generata in 0.3808 secunde