Declarație pe propria răspundere dacă vrei să votezi în altă localitate

179
1
Declarație pe  propria răspundere dacă vrei să votezi în altă localitate - declaratiepepropriaraspunderebec-1413822776.jpg

Articole de la același autor

Alegătorii care nu votează la alegerile prezidențiale în localitatea de domiciliu, precum și cei din străinătate trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere când se prezintă la urne, prin care își asumă că nu au mai votat și nu vor mai vota la acel tur de scrutin, arată o decizie adoptată de Biroul Electoral Central (BEC).

De asemenea, alegătorii care își exercită dreptul de vot prin intermediul urnei speciale sunt înscriși într-un alt tabel și vor completa declarația pe propria răspundere că nu au mai votat și nu vor mai vota la acel tur de scrutin.

În decizia BEC se precizează că, în cazul alegătorului neștiutor de carte, pe baza declarației verbale a acestuia că nu știe să scrie, președintele biroului electoral al secției de votare sau membrul desemnat de acesta completează declarația pe propria răspundere a alegătorului cu datele înscrise în actul de identitate, menționând faptul că alegătorul respectiv a declarat că nu știe să scrie și că datele personale ale alegătorului corespund cu cele înscrise în actul de identitate. 

Comentează știrea

iulia
21 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1528 secunde