Demisie în Forța Civică

96
Demisie în Forța Civică - iuliancrciun-1386842955.jpg

Articole de la același autor

Fostul candidat ARD la Senat în colegiul câștigat de Dan Voiculescu în Sectorul 4, Iulian Crăciun, anunță că demisionează din partidul Forța Civică, al cărui președinte este Mihai Răzvan Ungureanu.

"Demisionez din Partidul Forța Civică. Gestul meu este dictat de faptul că, între viziunea mea asupra politicii și acțiunea politică a acestei formatiuni, au apărut diferențe esențiale", anunță Iulian Crăciun, într-o declarație remisă agenției Mediafax.

El menționează că s-a înscris în Partidul Forța Civică în vara anului 2012, din convingerea că oamenii care produc valoare adăugată în România - întreprinzători, liber-profesionisti, intelectuali, fermieri - au nevoie de o ofertă politică orientată către aspirațiile lor. Crăciun precizează că acești oameni produc cea mai mare parte a Produsului Intern Brut, dau cel mai mult societății, dar primesc cel mai puțin de la stat.

"Acești oameni, din rândul cărora fac și eu parte, au nevoie de un proiect politic care să le reprezinte interesele, care să îi apere în fața agresiunii statului mafiot, care să le preia ideile și inițiativele. Am avut convingerea că Partidul Forța Civică va constitui o astfel de ofertă pentru cel mai activ și dinamic segment al societății românești. Din păcate, în loc să le oferim acestor oameni programe și proiecte care să corespundă agendei lor, am adoptat comportamentul și abordarea politicianiste specifice așa-ziselor partide mari, de care majoritatea covârșitoare a românilor activi s-au săturat și fug. Nesfârșitele dezbateri și declarații publice despre soluțiile politice ale dreptei pentru alegerile de anul viitor îi privesc strict pe politicieni și agenda lor, dar sunt perfect paralele cu agenda României reale", susține Iulian Crăciun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0494 secunde