Democrat-liberalul Florian Constantin vrea în Parlament

1030
4
Democrat-liberalul Florian Constantin vrea în Parlament - itmflorianconstantin255-1332081475.jpg
Prim-vicepreședintele Organizației Județene a PDL Constanța, Florian Constantin, se pregătește temeinic pentru o nouă candidatură. În momentul de față, el este consilier județean din partea PDL Constanța, însă aspirațiile sale țintesc deja mai sus.

Tonul a fost dat cu ocazia zilei de 8 Martie, când democrat-liberalul Florian Constantin a trimis în cutiile poștale felicitări cu urări de bine tuturor femeilor din Colegiul 7. De altfel, colegiul vizat pentru alegerile parlamentare este și cel mai accesibil, deoarece actualul deputat nu ar mai avea nicio șansă să mai câștige un nou mandat dacă s-ar mai gândi la asemenea lucru.

Dintre toate Colegiile Camerei Deputaților din orașul Constanța, Colegiul 7 a fost cel mai "abandonat". Ajuns în Parlamentul României cu ajutorul PSD Constanța, deputatul Matei Brătianu a uitat încă de a doua zi după ce s-a văzut cu titulatura de deputat, de cine a fost ales și, timp de patru ani, vizitele sale au fost foarte rare prin colegiul unde a fost ales de oameni să-i reprezinte.

Colegiul 7 cuprinde cartierele Km 5, CET, IC Brătianu și localitatea Valu lui Traian.

În acest context, nu este de mirare că democrat-liberalii au pus deja ochii pe acest colegiu, unde speră să câștige fără nicio problemă, strategia vizând discuții cu locuitorii și soluționarea problemelor pe care le au aceștia.

v v v

Cum până la alegerile parlamentare din toamnă mai sunt cele locale, Constantin își pregătește deja "încălzirea" și pentru acestea.

"Da, este adevărat că îmi doresc un mandat de deputat în Parlamentul României, de unde aș putea să ajut mai mult Constanța. Până la alegerile din toamnă, intenționez să candidez la alegerile locale, dar nu pentru un nou mandat de consilier județean, ci pentru unul de consilier local", a declarat Florian Constantin.

Fost sportiv de mare performanță, Flo-rian Constantin este, în momentul de față, propunerea PDL Constanța pentru a prelua conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constan-ța, după ce Elena Frîncu s-a pensionat. 

Comentează știrea

rasu - plansu
19 martie 2012
lepra

o conserva leproasa care distyruge tot ce atinge. O sa vedem ce panarama o sa faca . Asa cum a facut la ITM cu paertenerul sau Marius Ciobanu

Marga
19 martie 2012
Vai, vai

Cuget liber, rau ai mai ajuns, sa scrii despre penibilul de Constantin, un batran ce n a fost in stare de nimic in viata lui. In loc sa iasa la pensie,va da teme de compunere. Mare dezamagire mi a produs aceasta publicatie!

Părerologul de Constanța
19 martie 2012
Colegiul 7 "inima PSD ului constantean vizat de un PDL ist ?! Bani aruncati in vant sau un "troc " politic ascuns,acum "la vedere"?

O fi Colegiul 7 "cel mai abandonat" de catre PSD datorita prestatiei lui Bratianu,insa,batranul Constantin nu imbina batranetea cu intelepciunea,cum ar fi fost de asteptat...asta la prima vedere...de ce ? Una la mana :Colegiul 7 este "inima PSD-ului" constantean ( vezi pietele CET si Km 4-5 arvunite de 2 pesedisti grei- chiar daca unul din ei,cu km 4-5,este doar pesedist 'travestit",amandoi cu state vechi,care nu doresc sa-si piarda privilegiile...iar pietele,dupa cum se stie,aduna multa lume...si multi bani...),ziceam,este "inima PSD ului,in ciuda faptului ca,Valu Traian ar fi una din putinele feude dobrogene ale PSD ului...si asta,numai daca primarul Mitroi o doreste...TOTUSIIII... zic si eu,asa,nu cumva candindatu' cu pricina ,o avea ceva garantii din partea...PSDului ?! Ca prea il acuza multi de duplicitate politica...In acest caz,s-ar putea sa fie singurul candindat portocaliu care sa-si adjudece un colegiu in Constanta ...si cam cred ca,asa va fi ,daca.intr-adevar este asa ! Doi la mana,Colegiul 7,la care se inghesuie "la gramada" mos Constantin,cu un zel demn de o cauza mai nobila,se numara printre colegiile cu cei mai putini alegatori din tara si este colegiul cu numarul cel mai mic de alegatori din judetul Constanta .... chestia asta este cu "du-te,vino" si este mai mult periculoasa decat favorabila,,,mai ales la o eventuala redistribuire a voturilor... In orice caz,este evident ca un portocaliu sadea,nu ar avea nici o sansa in Colegiu 7,mai ales acum ,cand credibilitate si imaginea PDL ului apartine de un trecut pe care constantenii si-l doresc uitat...zic si eu asa,parerea mea...

Părerologul de Constanța
19 martie 2012
Valu Traiad=feuda PDLista ,nu PSD ista ...

CORECTIE : VALU TRAIAN ESTE UNA DIN PUTINELE FEUDE ALE PDLului= era evident ! De fapt,este feuda omului Mitroi care,deocamdata este PDL ist...deocamdata...Scuzeeeee !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5191 secunde