De ce a plecat la Praga deputatul Constantin Chirilă

237
De ce a plecat la Praga deputatul Constantin Chirilă - pdlconstantinchirila195513204107-1331832613.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PDL Constantin Chirilă, membru al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie alimentară și Servicii, participă în această perioa-dă, la Praga, alături de deputatul Adrian Rădulescu, la o serie de întâlniri cu omologii din Republica Cehă.
Pe parcursul vizitei, au loc întâlniri cu reprezentanții Comisiei pentru Economie, Agricultură și Transporturi a Senatului condusă de președintele comisiei, deputatul Jan Hajda. De asemenea, sunt prevăzute întrevederi cu reprezentanții Camerei Agricole a Republicii, reprezentanții Camerei pentru Industrie Alimentară precum și o vizită la "AGRO Jesenice a.s.", producătorii de cereale și legume, crescătorii de animale.
Potrivit deputatului Constantin Chirilă, această vizită a fost organizată în virtutea excelentelor relații parlamentare existente între Camera Deputaților a Parlamentului României și cea a Parlamentului Republicii Cehe, în scopul susținerii proiectelor de interes comun în cadrul Uniunii Europene.
El a precizat că, în cadrul întrevederilor, părțile română și cehă au discutat subiecte de interes comun precum Politica Agricolă Comună a Uniunii Europene, evidențiind rolul deosebit al dialogului dintre cele două comisii, în vederea identificării unor noi forme de cooperare, spre beneficiul reciproc al celor două părți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.667 secunde