"România a reintrat în categoria țărilor recomandate pentru investiții"

592
1

Articole de la același autor

Deputații PDL Constantin Chirilă și Zanfir Iorguș au organizat, vineri, o conferință de presă la sediul partidului din Constanța în cadrul căreia au prezentat bilanțul ultimilor trei ani de guvernare.
Cei doi parlamentari au spus încă de la început că măsurile de austeritate nu au fost cel mai bun lucru pentru români însă fără acestea țara noastră ar fi ajuns în situația Greciei.
"Măsurile de reducere a chel-tuielilor publice și de creștere a veniturilor luate de Guvern au stopat creșterea alertă a defici-tului bugetar. În anul 2011, veniturile bugetare s-au ridicat la 33,1% din PIB, atingând maximul ultimilor trei ani. România se află pe locul șapte între țările UE cu cele mai mici rate ale șomajului. Dintre țările din regiune, înregis-trăm performanțe mai bune decât Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Polonia și Slovenia", a spus Iorguș.
La rândul lui, deputatul Con-stantin Chirilă a precizat că situația macroeconomică este stabilă iar România are a 4-a cea mai mică datorie publică din UE.
"România a reintrat în categoria țărilor recomandate pentru inves-tiții, în timp ce multe alte state europene au fost retrogradate. În afară, avem o imagine bună din punct de vedere macroeconomic. Trebuie să rezolvăm problema în interiorul țării și să avem ca obiectiv, așa cum a spus și domnul Băsescu, crearea de locuri de muncă și creșterea salarială", a declarat Constantin Chirilă.

Comentează știrea

artistu
10 martie 2012
de la bine spre exceptional

Asa este.Romania are o imagine f buna din punct de vedere economic.Marile noastre probleme neplacute in occident sunt tiganii si prostituatele,iar intern coruptia si remuneratie mizerabila.In rest totul este perfect.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.409 secunde