Deputatul Constantin Chirilă, implicat în formele de sprijin financiar în agricultură

376
Deputatul Constantin Chirilă, implicat în formele de sprijin financiar în agricultură - pdlconstantinchirila195513204107-1331669528.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PDL Constantin Chirilă, membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților, a participat la întâlnirea cu delegația Comisiei pentru alimentație, agricultură și protecția consumatorului din Bundestag-ul german, condusă de președintele comisiei, Hans-Michael Goldmann, alături de deputatul Adrian Rădulescu, președintele Comisiei parlamentare de agricultură.
Întâlnirea se înscrie în contextul schimburilor bilaterale organizate la propunerea Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților pentru discutarea cu membrii comisiilor omoloage din Parlamentele unor țări membre ale Uniunii Europene.
Potrivit parlamentarului, au avut loc discuții despre formele de sprijin financiar în agricultură în perioada 2011 - 2013, perspectivele politicii agricole comune a Uniunii Europene 2013 - 2020, precum și înființarea Camerelor Agricole.
Deputatul Constantin Chirilă a precizat că, în cadrul întâlnirii, s-a adus la cunoștința celor prezenți impactul pe care îl va avea implementarea noii Politici Agricole Comune a Uniunii Europene, cea care sprijină orientarea către piață a producției agricole europene și contribuie la conservarea zonelor rurale. El a spus că Politica Agricolă Comună a evoluat de la sprijinirea prețurilor la sprijinirea veniturilor producătorilor și dezvoltării rurale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde