Deputat social-democrat, atac la ambasadorul SUA din România

249
2
Deputat social-democrat, atac la ambasadorul SUA din România - klemmweb-1504102315.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu solicită "expulzarea" ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, despre care susține că s-a amestecat nepermis de mult în activitatea parlamentară și guvernamentală a României.

"Date fiind ingerințele repetate în treburile interne ale țării mele, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. Dacă suntem cu adevărat un stat independent și suveran, dacă ne respectăm Constituția și pe noi înșine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală, precum și în politica românească în ansamblul ei. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, așa cum nu e, în general, treaba niciunui ambasador cum anume hotărâm noi să ne construim propriul cadru legislativ", a scris Pleșoianu, pe pagina lui de Facebook.

De asemenea, deputatul îi impută ambasadorului SUA pozițiile privind sistemul de justiție, dar și faptul că a susținut protestele antiguvernamentale.

Pleșoianu le-a cerut ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, și premierului Mihai Tudose să ia măsurile care se impun și să arate Americii că România merită respect.

"Pentru toate acestea și pentru multe alte afirmații, poziționări și atitudini de stăpân de colonie, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu respect real! Iar dacă ministrul de Externe și premierul nu iau imediat măsurile care se impun înseamnă că acceptă tacit statutul de colonie administrată de peste Ocean!", a mai spus deputatul PSD.

Comentează știrea

Gigi
30 august 2017
Ciocu' mic !

Ba , Plesoiene , ba limbric rosu , stie mamica ta , ce prost ordinar are la usa ? Hai sictir !

Liviu Burebista
30 august 2017
Ciocul si mai mare

PSD-ul are multe bube, dar acest deputat are perfecta dreptate. Ambasadorii straini in Romania se comporta ca si cum ar fi pe mosia masii. Este Romania stat independent sau nu ? Ambasadorii astia se comporta ca si cum ei au fost alesi de romani. Rolul lor este de a reprezenta tarile lor in Romania, nu sa se amestece in treburile interne ale Romaniei.Ciocul mic domnule ambassador.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6596 secunde