Deputații ar putea relua astăzi votul pe Legea pensiilor

2173
Deputații ar putea relua astăzi votul pe Legea pensiilor - cee0281e36d843e932cbabe3aaa22d50.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis ieri ca votul pe Legea sistemului unitar de pensii publice să fie reluat dacă plenul aprobă acest lucru, potrivit Mediafax.
Liderul deputaților PSD, Mircea Dușa, a anunțat că grupurile parlamentare PSD și PNL au solicitat, în ședința Biroului Permanent, reluarea votului. Liberalii și social-democrații au argumentat că Legea pensiilor a fost votată de foarte puțini parlamentari prezenți, respectiv sub cvorumul necesar pentru o lege organică.
PSD și PNL reclamă în continuare faptul că dezbaterea a avut loc "în fugă".
Mircea Dușa a spus că, la solicitarea PSD și PNL, conducerea Camerei a fost de acord să reia votul dacă și plenul va fi de acord. Solicitarea de reluare a votului va fi făcută astăzi în plen.
Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis ieri, cu opt voturi "pentru", două "împotrivă" și două abțineri, să supună plenului reluarea votului asupra Legii privind sistemul unitar de pensii, după ce liderii grupurilor PNL și PSD au contestat cvorumul existent la votul final.
Social-democrații au anunțat că lucrează la o plângere penală împotriva președintelui Camerei Deputaților, Roberta Anastase, pentru votul "fraudulos" dat pe Legea pensiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6367 secunde