Deputații Liliana Mincă și Ștefan Dalca s-au înscris în UNPR

153
1
Deputații Liliana Mincă și Ștefan Dalca s-au înscris în UNPR - mincai-1438596578.jpg

Articole de la același autor

UNPR are membri noi, este vorba de deputații Liliana Mincă și Ștefan Dalca, care s-au înscris în formațiunea lui Oprea, urmând să își desfășoare activitatea în cadrul grupului parlamentar PSD din Cameră. Liliana Mincă a fost aleasă deputat în colegiul uninominal 3 din Botoșani, iar Ștefan Dalca în colegiul uninominal 7 din Arad, ambii candidând la alegerile din 2012 din partea PPDD. Cei doi deputați au făcut parte în sesiunea parlamentară precedentă din grupul "Democrat și Popular", grup alcătuit din deputați care au plecat sau au fost excluși din PPDD. Parlamentari din acest grup au înființat o nouă formațiune politică, Partidul Național Democrat, PND fiind înscris oficial, în iunie, în Registrul partidelor politice, în urma unei cereri depuse de deputatul Daniel Fenechiu.


Duminică, UNPR a anunțat că PPDD a fuzionat prin absorbție cu UNPR, în urma unei reuniuni comune a Conferinței naționale a UNPR și a Congresului PPDD. 


Comentează știrea

Roxana
3 august 2015
Cauti ceva nou?

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Liliana Mincă, exclusă din PP-DD
Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Liliana Mincă a trecut la UNPR
Pagina a fost generata in 0.659 secunde