Deputatul Dănuț Culețu susține eutanasierea câinilor fără stăpâni

69
2
Deputatul Dănuț Culețu susține eutanasierea câinilor fără stăpâni - danutculetu13-1378379432.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, comisia juridică va relua dezbaterile asupra legii  privitoare la câinii comunitari.  În lumina tragediei petrecute, în care un copil și-a pierdut viața din cauza lor, deputatul Dănuț Culețu consideră că problema câinilor comunitari nu mai trebuie utilizată doar ca temă de campanie, ci a devenit imperativ necesar ca aceasta să fie abordată cu maximă responsabilitate de către toate părțile implicate - primarii, ONG-uri, dar și iubitorii de animale. 




"Nu trebuie ca această tragedie să fie tratată de autorități în maniera în care ne-au obișnuit, omorând câțiva câini și declinându-și responsabilitatea. Problema câinilor comunitari necesită totuși o rezolvare rapidă și eficientă. În acest sens, susțin eutanasierea, ca ultimă soluție, în cazul în care câinii nu sunt adoptați", a declarat deputatul.




Comentează știrea

mine
5 septembrie 2013
la treaba!!!

hai na! Care expresii???

mine
5 septembrie 2013
nu mai stergeti???

Ce chestie!!! Daca ii spun prefectului sa treaca la treaba, stergeti comentariul!!! Daca il acuzam tot pe Mazare, il lasati, nu-i asa?! Exact ce spuneam, asta suntem, asta meritam!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1051 secunde