Ce trebuie să faci în fiecare dimineață ca să ai un ten frumos toată ziua

328
Ce trebuie să faci în fiecare dimineață ca să ai un ten frumos toată ziua - cetrebuiesafacidimineata-1378379923.jpg

Articole recomandate

Cele mai multe femei sunt speriate de ritualul de îngrijire pentru dimineață de frica orelor pierdute în fața oglinzii. Însă, dacă te obișnuiești cu un ritual bine stabilit, pe care să-l respecți în fiecare dimineață, tenul tău va arăta perfect toată ziua și nici nu vei pierde foarte mult timp cu pregătirile.

Curățare

Începe ziua cu un gel delicat de curățare a feței. Nu-ți ia mai mult de un minut să te speli pe față, iar apa rece va reduce eventualele pungi de sub ochi, îmbunătățește circulația și conferă tenului un aspect lumi-nos.

Tonifiere

După ce te-ai spălat pe față, tenul tău are nevoie de o loțiune tonică care să-i redea prospețimea și să-l matifieze.

Hidratarea

Al treilea pas este hidratarea tenului. O cremă ușoară, care să pătrundă repede în piele este perfectă pentru diminețile tale. De asemenea, crema va hrăni tenul pe tot parcursul zilei. Foarte important este să-i lași câteva minute bune cremei să pătrundă în piele. Dacă vei aplica fondul de ten imediat după cremă, acesta nu va rezista prea mult timp.

Machiaj în 15 minute

După curățare, tonifiere și hidratare, urmează un fond de ten cât mai ușor, fără o putere mare de acoperire și care să aibă în compoziție particule strălucitoare care să dea luminozitate pielii.

Apoi, folosește un anti cearcăn pe care să-l combini cu fondul de ten și care să fie o nuanță mai deschisă. Îl aplici prin tamponare în jurul ochilor. Fixează anti cearcănul cu un iluminator pudră care îți va lumina privirea. Aplică acest produs în interiorul ochiului, pe arcadă, dar și puțin pe tâmple. Nu uita de mascara în două straturi, un strop de blush în obraji și un gloss pe buze.

Prospețime de la apa termală

Apa termală este un adevărat aliat pentru pielea noastră, conține foarte multe minerale, ceea ce o transformă într-un veritabil ser de înfrumusețare. De asemenea, apa termală este calmantă și intens hidratantă. Tocmai de aceea este foarte bine să o folosești în timpul zilei când simți că ai nevoie de o împrospătare a tenului.

(sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Mini-ghid pentru îngrijirea părului
Vineri, 23 August 2013
Stire din Diverse : Cele mai sexy culori de păr
Pagina a fost generata in 1.9293 secunde