Deputatul Maria Stavrositu solicită USL un Bacalaureat cât mai corect

455
3
Deputatul Maria Stavrositu solicită USL un Bacalaureat cât mai corect - stavrositu-1337022079.jpg
Deputatul PDL Maria Stavrositu susține că, schimbarea guvernului, survenită în urma moțiunii de cenzură, a dovedit, așa cum era de așteptat, limitele profesionale ale Uniunii Social-Liberale.
"Din păcate, cel mai relevant exemplu este tocmai la Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului unde s-a ajuns ca după două nominalizări, să se constate că funcția de ministru tinde să devină echivalentă cu cea de plagiator. În acest context, este evident motivul pentru care susținătorii USL din Parlamentul României au fost și sunt încă, atât de înverșunați împotriva noii Legi a Educației. De asemenea, este vizibil că USL-ul nu dispune de profesioniști care să poată argumenta nevoia de schimbare a legii. Găsește doar oameni care au un interes personal să atace legea reformată. În acest sens, solicit menținerea standardelor profesionale în universități și, mai ales, organizarea unui bacalaureat cât mai corect, care ar fi benefic atât pentru elevi cât pentru întreaga societate", a spus Maria Stavrositu.
Ea a mai precizat că, acuzațiile de plagiat, aduse Corinei Dumitrescu și profesorului Ioan Mang, o determină să creadă că USL-ul ar trebui să ia în calcul, pentru postul de ministru, numele lui Marian Vanghelie - "care este", și care nu plagiază nici cărți, nici de pe "goagăl", formulele sale fiind de-o originalitate proverbială.

Comentează știrea

che gue varzaaaa
15 mai 2012
romani anti-psd

Geniala ideea cu Vanghele!!! Asta inseamna USL, Vanghele si alti academicieni de renume mondial. Lasati ca vine Mazare la Educatie, ca el le are cu tineretuul revolutionar care nu stie diferenta dintre Iran si Irak.

alt anti-psd
15 mai 2012
jos usl

va dati seama ce profesionisti au astia,de nu sunt in stare sa puna un om competent la educatie? fara pdl la guvernare tara asta se duce de rapa si bine ar fi sa se trezeasca lumea din amorteala si sa constientizeze ca usl nu este o solutie buna.dna stavrositu are perfecta dreptate.tara are nevoie de politicieni ca dansa,tineri si bine pregatiti profesional.succes dna stavrositu.

una membra pdl
15 mai 2012
stavrositu

ai dreptate d-na deputat Maria Stavrositu, educatia la noi este precum " bramburica" de la PSD,nu au competenti si sunt incapabili sa conduca un guvern;este de notorietate gafele facute de echipa Ponta si ne putem astepta ca acest ministru al educatiei sa faca o lege a copiatului la toate examenele.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4102 secunde