Deputatul PNL Florin Roman: De luni sunt în greva foamei

108
Deputatul PNL Florin Roman: De luni sunt în greva foamei - 19366228141922822483216614793573-1505647290.jpg
Deputatul PNL Florin Roman a declarat că de luni va intra în greva foamei la Parlament, urmând să se instaleze pe un scaun în holul de la P1 din fața sălii de plen a Camerei Deputaților, în semn de protest față de lipsa de finanțare a Monumentului Unii de la Alba Iulia și față de modificările la legea administrației publice locale, scrie romaniatv.net



"De mâine sunt în grevă. Mâine sunt la înmormântare (a președintelui de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus — n.r.), la ora 12,00, după ce se termină, vin direct la Parlament", a precizat duminică, pentru Agerpres, Florin Roman, menționând că nu renunță la acest demers.

El a spus, referitor la decizia conducerii Camerei Deputaților de a nu-i permite să facă greva foamei la P1, în fața biroului președintelui Camerei, că Biroul Permanent nu poate să-i interzică unde să facă greva.

"Biroul Permanent nu poate să-mi interzică mie unde să fac grevă pentru că locul meu de muncă este Camera Deputaților, iar Camera Deputaților nu este a domnului Dragnea sau cine mai e în Biroul Permanent. O să stau acolo unde trebuie și unde este locul meu de muncă. O să stau la P1 și foarte probabil o să dorm la etajul 2 ca să nu-l deranjez pe domnul Dragnea, dar ziua o să stau la P1", a susținut Roman.

El a adăugat că va sta pe un scaun, fiindu-i interzis să se instaleze în alt mod.

"O să stau pe un scaun și o să mă întind pe unde apuc pe sus", a menționat deputatul liberal.

Roman a susținut că protestează în acest fel față de "lipsa de reacție" a Guvernului în ceea ce privește finanțarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia, dar și față de modificările la legea administrației care ar da "privilegii" liderilor UDMR.

Deputatul liberal a spus că banii pentru Monumentul Unirii de la Alba Iulia ar fi trebuit să fie prevăzuți în buget, pentru a avea timp ca lucrările să se finalizeze până la Centenarul Marii Uniri, respingând afirmațiile președintelui Camerei Liviu Dragnea potrivit cărora această problemă este rezolvată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1802 secunde