Deputatul Stelian Ion, de la USR: "Alegerile locale trebuie amânate!"

588
Deputatul Stelian Ion, de la USR:

Articole recomandate

Parlamentarul Stelian Ion, de la USR Constanța, care este candidatul formațiunii politice la Primăria Constanța, a făcut un apel către cei responsabili pentru amânarea alegerilor locale, care ar trebui să aibă loc în luna iunie a acestui an.

"Alegerile locale trebuie amânate! Pe bună dreptate, numai la politică nu se gândesc oamenii acum. Și numai fețele politicienilor pe panouri publicitare nu au chef să le vadă...



Dacă alegerile locale nu ar fi amânate, în scurt timp ar trebui să începem strângerea de semnături și să facem campanie electorală. Dar oamenii sunt preocupați, cum este și firesc, să se pună la adăpost de molima asta. Pandemia ne afectează viața de zi cu zi. Din păcate, influențează și comportamentul unor politicieni. Inconștienți, ei folosesc acest subiect ca armă electorală.
Unii primari în funcție iau măsuri cu gândul de a-și crește procentele electorale, iar adversarii politici îi pândesc, lansând atacuri virulente tot cu scop politicianist. Unii sunt linșați pe nedrept, alții se suie nemeritat pe acest subiect. În astfel de momente, efortul nostru trebuie să fie golit de calcule electorale și să fie concentrat exclusiv pe gestionarea corectă a crizei în care ne aflăm. Trebuie sa fim responsabili și să amânăm alegerile locale!", a transmis deputatul constănțean, prin intermediul paginii sale de socializare.

XXX

Și liderul Pro România, Victor Ponta, a făcut, ieri, același apel către clasa politică și a cerut amânarea alegerilor locale și mutarea acestora în luna septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4685 secunde