Victor Ponta, mesaj de la Constanța. "Nu vom face alianță cu PSD!"

713
Victor Ponta, mesaj de la Constanța.

Articole de la același autor

Președintele formațiunii PRO România, Victor Ponta, a fost prezent, ieri, la Constanța, și a susținut o conferință de presă în incinta hotelului Del Mar din stațiunea Mamaia. 


Liderul PRO România a dezvăluit în fața jurnaliștilor mai multe aspecte pe care le-a sesizat în pragul alegerilor locale. 
Candidatul PRO România pentru postul de primar al Municipiului Constanța este Mircea Titus Dobre, în timp ce candidatul pentru postul de președinte al Consiliului Județean Constanța este Răzvan Filipescu. Cei doi au toată susținerea din partea lui Victor Ponta și au încredere că pot face o figură frumoasă la următoarele alegeri. 


"Am fost la Buzău, la Brăila, iar acum am venit la Constanța. Vreau să fiu foarte clar. Nu vom face niciun fel de alianță cu PSD pentru aceste alegeri. Vrem să reușim ceea ce nu a reușit PSD. PSD și PNL au făcut blat pentru ca noi să nu avem parte de alegeri în două tururi. În acest fel, ei nu vor avea emoții prea mari. Am încredere atât în Mircea Titus Dobre, cât și în Răzvan Filipescu. Putem câștiga aceste alegeri" , a declarat, în cadrul conferinței de presă, Victor Ponta. 


Liderul politic a criticat tare și răspicat formațiunea PSD, dar și-a îndreptat atenția și către PNL. Ponta a vorbit despre Guvernul Cîțu și și-a arătat dezamăgirea față de acesta, însă totodată speră ca România să fie guvernată cât mai curând de oameni competenți. 


"Nu îmi place guvernul domnului Cîțu. Chiar m-am întâlnit cu dânsul și 
i-am spus că îl voi vota, pentru că în felul acesta va avea și el un vot. Am glumit, evident. Tot în glumă mi-a răspuns că se va vota și el singur ca să aibă două voturi. Râdem, dar nu este râsul nostru. Haideți să avem odată un guvern stabil. Haideți să terminăm odată cu blatul acesta între PSD și PNL. La Constanța, ne batem pentru candidații PRO România. Nu ne este frică de ceilalți candidați", a continuat Victor Ponta.


XXX 
Ponta a vorbit și despre cazul fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, care în prezent se află în arest preventiv pentru luare de mită. El a spus că nu înțelege de ce Sorina Pintea este arestată, pentru că, în opinia lui, nu reprezintă un pericol social. 
"Nu cunosc dosarul în care este implicată doamna Sorina Pintea. Am fost, însă, procuror și știu că în arest preventiv stau criminalii, violatorii și așa mai departe. Vi se pare că Sorina Pintea reprezintă un pericol social? Haideți să fim serioși. În niciun caz nu putem vorbi despre acest lucru!", a concluzionat Victor Ponta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5381 secunde