Remus Negoi, candidatul USR la președinția CJC

337
Remus Negoi, candidatul USR la președinția CJC - usrremusnegoionline-1583443067.jpg
Reprezentanții USR Constanța continuă să-și prezinte candidații ce vor reprezenta formațiunea politică pe plan local și județean.
Remus Negoi este antreprenor, lucrează de 23 de ani în mediul privat și este candidatul USR la președinția Consiliului Județean Constanța. 


"Nu m-am gândit, până acum patru ani, că ar fi nevoie să mă implic în politică. Dar cei care s-au perindat în politică, rotindu-se între ei și distrugând totul în jur, mi-au dat un imbold. Imboldul final, însă, a venit de la crearea mișcării USR, din 2016", a declarat Remus Negoi, candidat al USR la președinția Consiliului Județean Constanța. 


Remus Negoi a absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității "Ovidius" din Constanța, specializarea Turism-Servicii, și lucrează în domeniul privat de 23 de ani. A terminat un doctorat în Economie la Facultatea de Comerț a Academiei de Științe Economice din București. 


Pentru județul Constanța, Remus Negoi crede că o echipă profesionistă de atragere a fondurilor europene și de suport pentru primăriile din județ, determinarea oamenilor de afaceri de a investi în județ, îmbunătățirea infrastructurii pentru a dezvolta mobilitatea constănțenilor și turiștilor, precum și împăduririle masive anti-deșertificare și investiții în educație, sănătate și cultură reprezintă priorități ale unui Consiliu Județean performant.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5342 secunde