PSD merge pe mâna lui Nicolae Moroianu ca să câstige Primăria Mangalia

1501
PSD merge pe mâna lui Nicolae Moroianu ca să câstige Primăria Mangalia - stroe-1582322080.jpg

Articole de la același autor

PSD, ALDE, PNTCD și independentul Zanfir Iorguș au format, vineri, Alianța "Unții pentru Mangalia" cu scopul de a caștiga primăria de catre candidatul Nicolae Moroianu.

"Nu mai doream să mă implic în campanie și în politică, pentru că am spus că e timpul să las locul unora mai tineri care să facă cinste orașului nostru. Iată că nu am putut să nu intervin când am văzut ferocitatea și dușmănia cu care Radu Cristian și echipa lui de slugarnici continuă procesul de colonizare a Mangaliei. Ca independent, din 2016, am spus că nu pot să stau pasiv. Am decis să vin și să pun umărul la construcția acestei echipe de oameni tineri ca să mai putem salva ceva, cât nu e prea târziu. Echipa aceasta de navetiști, de la Constanța și de la București, a acaparat tot orașul. Au trecut opt ani în care nu s-a făcut nimic în Mangalia, s-a creat o atmosferă de dușmănie, de totalitarism și de dictatură. Vin acum ca independent, fără sa vreau nicio funcție publică, pentru că am înțeles gravitatea momentului. Ne trebuie un primar cu frică de Dumnezeu, care să înțeleagă și pe cel amărât și pe cel bogat, un om cum este Nicu Moroianu. Voi susține această echipă, dar condiționat. Vreau ca toate forțele politice de la Constanța să înțeleagă că ne dorim autonomie și respect pentru municipiul Mangalia", a declarat Zanfir Iorguș.

La rândul său, Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a spus că acest acord este al forțelor politice majoritare din Mangalia, motiv pentru care se bucură să vadă că există o unitate între cetățenii orașului.

"Este onorant, copleșitor să ți se acorde atâta încredere și voi face tot ce ține de mine să nu dezamăgesc sub nici o formă. Nu este doar onorant. Te obligă să muncești, să lupți, pentru Mangalia! Mă bucur să ne regăsim împreună la întâlnirea care pune bazele celei mai puternice mișcări locale din județul nostru, mișcarea Uniți pentru Mangalia. Este mai presus decât o întâlnire de partid, este o întâlnire între prieteni, care cu multă înțelepciune și-au dat mâinele pentru un scop pragmatic, care pune accentul pe dimensiunea umană. Vă asigur că mă pun la dispoziția dvs. cu toată buna mea credință. Această mișcare este un manifest pentru libertate, libertatea cetățenilor Mangaliei", a spus Nicolae Moroianu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7419 secunde