Victor Ponta atacă "tagma jefuitorilor" din PSD

314
Victor Ponta atacă
Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, într-o conferință de presă la Buzău, că "problema PSD nu este președintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiți de Dragnea, lipiți de Dăncilă, lipiți de Ciolacu acum", potrivit Agerpres.

"Noi, cei din Pro România, nu facem înțelegeri cu cei care au vândut și vând PSD-ul la bucată, pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dăncilă și pe vremea lui Ciolacu. M-am gândit că o să aibă congresul sâmbătă și se va face curățenie, un nou început, alți oameni. N-au făcut nici congresul și când o să-l facă înțeleg că o să-l facă cu oamenii lui Dragnea și Dăncilă (...) Am tot zis, poate se schimbă, poate își dau seama ce-au greșit, dar după ziua de ieri mi-e foarte clar prin oamenii care rămân în conducerea PSD", a mai declarat sursa citată.

Victor Ponta a mai spus că partidele de dreapta, "deși nu se suferă, i-a dus mintea să se unească și se vor uni, PNL cu USR cu PMP". "Problema lor nu e președintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiți de Dragnea, lipiți de Dăncilă, lipiți de Ciolacu acum și faptul că nu mai văd norodul din cauza tagmei jefuitorilor, care se lipesc, se ventuzează", a mai afirmat președintele Pro România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9195 secunde