Dragnea mergea cu elicopterul pe insula Belina, pe banii PSD

276
Dragnea mergea cu elicopterul pe insula Belina, pe banii PSD - dddd-1582635856.jpg

Articole recomandate

Un pilot a relatat marți, la Tribunalul București, că l-a transportat de mai multe ori pe Liviu Dragnea cu un elicopter pe insula Belina, în baza unui contract încheiat cu PSD, potrivit Agerpres.

Constantin Apăvăloaie, administrator al firmei de transport aviatic Cobrex Trans din Brașov, a fost audiat marți, în calitate de martor, în dosarul "Belina", în care este judecată Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Apăvăloaie a declarat că firma Cobrex Trans deține elicoptere și aeronave de transport și a fost de mai multe ori cu elicopterul în zona brațului Pavel și insula Belina.

"L-am transportat de mai multe ori pe domnul Dragnea pe insula Belina. Nu știu dacă este insulă din punct de vedere geografic, dar așa o identificam. Imediat după ce aterizam pe insula Belina, îl lăsam pe domnul Dragnea și plecam. (...) Serviciile de transport au fost încheiate în baza unui contract semnat între Cobrex Trans și PSD", a spus pilotul. Acesta a explicat că, prima dată când a aterizat pe insula Belina, a găsit acolo "bălării", însă a vorbit cu un administrator și a fost construită o platformă de beton, dar care nu putea fi considerată un heliport.

"L-am transportat cu domnul Dragnea și pe aghiotantul acestuia, Adrian de la SPP, precum și alte persoane a căror identitate nu o pot spune. Cel mai mult am transportat patru persoane. În perioada campaniei, de obicei vara, mergeam cu domnul Dragnea în țară și apoi îl lăsam pe insula Belina", a continuat pilotul.

Următorul termen al procesului a fost stabilit pe 10 martie, când vor fi chemați mai mulți martori, iar pe 24 martie va fi audiat și Vasile Dâncu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4031 secunde