Deputatul Stelian Ion, de la USR, propune o alianță anti-PSD la Constanța

1122
Deputatul Stelian Ion, de la USR, propune o alianță anti-PSD la Constanța - stelianion-1582924025.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Stelian Ion, de la USR, și totodată, candidat al acestei formațiuni la Primăria Constanța a organizat, vineri, o conferință de presă în cadrul căreia a făcut un apel către partidele de dreapta de la malul mării pentru a forma o alianță comună cu scopul de a învinge PSD la Constanța. 


"O asemenea alianță electorală poate fi constituită. Este obligatoriu din punctul meu de vedere să facem acest demers. Unele discuții venite dinspre noi au fost demarate, dar important este ca și membrii și simpatizanții acestor forțe politice să vizualizeze momentul în care în iunie PSD-ul va fi înlăturat de la conducerea acestui oraș. Și nu este vorba că avem ceva cu sigla PSD, ci avem ceva cu jaful care s-a întâmplat în ultimii 20 de ani la Constanța sub bagheta PSD și cu incompetența crasă de care a dat dovadă acest partid. Este foarte important să facem acest demers, să gândim o alianță, repet", a declarat Stelian Ion.


El a adăugat că mai are în vedere și liste comune pentru alegerile ce vizează consilierii locali și județeni.
"Avem în vedere și o alianță care să cuprindă în cadrul ei o listă comună la alegerile pentru consilierii locali și județeni. Avem variante foarte concrete pe care le propunem partenerilor noștri, astfel încât să ne realizăm obiectivul principal, acela de a înlătura PSD de la frâiele acestui oraș. E timpul să schimbăm administrația Constanței și să o înlocuim cu una coerentă și puternică", a mai spus Stelian Ion. 


Printre altele, el a explicat că, în opinia sa, niciunul dintre partidele de dreapta nu trebuie să se gândească că va putea să obțină, de unul singur, toată puterea în Constanța.


"O vom putea obține dacă știm să partajăm puterea în Constanța și să ne înțelegem asupra unor liste care să fie echitabile. Vom ține cont și de sondaje și vom negocia", a spus Stelian Ion.


În ceea ce privește posibilele negocieri, liderul USR Constanța a precizat că ele au mai existat însă, săptămâna viitoare, vor urma alte întâlniri.


În altă ordine de idei, Stelian Ion a mai spus că partidele de dreapta nu trebuie să se irosească, atacându-se reciproc ci, din contră, ar trebui să devină o forță de care PSD are de ce să se teamă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Politică-Administrație : CONSTANȚA PROSPERĂ
Miercuri, 12 Februarie 2020
Stire din Politică-Administrație : USR cere limitarea mandatelor rectorilor
Pagina a fost generata in 0.4305 secunde