Monica Macovei, semnal de alarmă:

"Din cauza PSD și ALDE, României îi vor fi tăiate din fondurile europene"

445
6

Articole de la același autor

Europarlamentarul Monica Macovei susține că României îi vor fi tăiate din fondurile europene pentru că PSD și ALDE nu se opresc din schilodirea Codurilor penale și a Justiției.


"Ni se vor tăia fonduri europene pentru că PSD & ALDE nu se opresc din schilodirea Codurilor penale și a Justiției! Opriți-vă! Românii vor plăti pentru că voi, PSD & ALDE, trădați țara ca să scăpați de anchete, închisoare și confiscarea averilor. PSD & ALDE, voi nu sunteți țara! Comisia Europeană a propus să taie din fondurile europene pentru țările care nu respectă statul de drept, cu aplicare din următorul cadru financiar multianual. Ceea ce face chiar în aceste zile comisia Iordache - Altă întrebare în Parlament prin modificarea Codurilor penale așa încât să fie favorizați infractorii, ceea ce au făcut cu modificarea legilor Justiției, astfel încât să intimideze magistrații și să le ia din independență, sunt atacuri la statul de drept", a afirmat Monica Macovei, într-un comunicat de presă.


Potrivit europarlamentarului, vor plăti toți românii, pentru că tăierea fondurilor europene înseamnă mai puțini bani pentru dezvoltare și investiții.


Comisia Europeană a propus, zilele trecute, într-o inițiativă fără precedent, restrângerea accesului la fondurile UE pentru țările membre care încalcă statul de drept, conform proiectului de buget comunitar pentru perioada 2021 - 2027, relatează AFP.


"Respectarea statului de drept reprezintă o condiție prealabilă esențială pentru buna gestiune financiară și pentru eficacitatea finanțării din partea UE. Prin urmare, Comisia propune un nou mecanism care să protejeze bugetul UE de riscurile financiare legate de deficiențele generalizate care afectează statul de drept în țările membre", a explicat președintele CE, Jean-Claude Juncker, în Parlamentul European. 


Comentează știrea

!!!!!!
4 mai 2018
???

Care investiții, fă ?

stan patitu
4 mai 2018
jumulirea gainilor

Nu se fac investiții pentru că asa vor guvernanții. De exemplu, locuiești în orașul Constanta și nu ai trasă apa potabilă la casa. RAJA nu extinde rețeaua decât pe banii celui care vrea luxul de a avea apă potabilă. După ce ai extins rețeaua ea intră în proprietatea RAJA. De ce face asta? Pentru că poate.

rex
4 mai 2018
Lichea spurcata!

Licheaua spurcata la gura si chip nu intelege ca a distrus justitia si aduce numai nenorociri pe plan extern Romaniei si romanilor!

Geo
4 mai 2018
Despre tradatori pusi pe functii mari

O matracuca,o jignire la adresa tarii inca mai horcaie la nivel inalt,tradand tara.

"rex"
4 mai 2018
stupid dog

Dupa muscatura "rex' sau "Geo" este acelasi caine.stupid dog

Răspuns la: Lichea spurcata!
Adăugat de : rex, 4 mai 2018
Licheaua spurcata la gura si chip nu intelege ca a distrus justitia si aduce numai nenorociri pe plan extern Romaniei si romanilor!
Relu
4 mai 2018
Da !

Monica Macovei are dreptate ! Trogloditii si guzganii PSD-ALDE , vor tine tara in subdezvoltare , pentru a o controla cat mai mult timp . Dar daca ne organizam noi si incepem sa-i vanam ca pe sobolani ? Cate un glonte pentru fiecare ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4005 secunde