În dosarul ce are drept obiect cercetarea infracțiunii de abuz în serviciu,

DNA-ul a ridicat, ieri, documente din Primăria Constanța

3153
După ce, joia trecută, Direcția Națională Anticorupție (DNA) a efectuat un control în cadrul Primăriei Constanța pentru a solicita o serie de documente legate de contractele de publicitate încheiate între administrația publică locală și presa "de casă" a mai marilor urbei, ieri, procurorii DNA au ridicat documen-tele cu pricina. Informația a fost confirmată de viceprimarul Decebal Făgădău care a participat la întâlnirea cu reprezentanții DNA atât săptămâna trecută, cât și ieri. Reamintim că viceprimarul Gabi Stan declara în contextul conferinței de presă de vineri că documentele vor fi trimise DNA în aproximativ o săptămână și asta deoarece, susținea vicele, acestea erau arhivate la momentul acela.
Totodată, precizăm că, în ceea ce privește serviciul de publicitate media/presă scrisă prin intermediul unei agenții de publicitate (Conpress Advertising), și "procedura de negociere fără publicare prealabilă pentru anunțul locuințelor ieftine", asupra primarului Radu Mazăre și a angajaților cu funcții de conducere din cadrul Primăriei Constanța planează suspiciunea de abuz în serviciu contra intereselor publice. "Dosarul are ca obiect cercetarea infracțiunii prevăzute în Articolul 248 Cod Penal", menționa, în urmă cu câteva zile, Gabi Stan.
Despre următoarele demersuri ale DNA, vicele Făgădău nu a putut preciza nimic. "Da, DNA a luat documentele din Primărie. Dar după asta e treaba lor internă. Nu știu dacă dosarul va ajunge în instanță și cred că nici procurorul nu știe asta, din moment ce nu a apucat încă să studieze documentele", a concluzionat edilul Constanței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9563 secunde