Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis, judecat pe 14 ianuarie

163
Dosarul de incompatibilitate  al lui Iohannis, judecat pe 14 ianuarie - dosarulluiiohannis-1416936786.jpg

Articole de la același autor

Instanța supremă a admis, ieri, să fie judecat pe fond recursul în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis și a stabilit primul termen în 14 ianuarie, când vor fi citați Iohannis și un reprezentant al Agenției Naționale de Integritate.

Decizia a fost luată în cameră de consiliu, de un complet format din trei judecători, care au analizat admisibilitatea în principiu a judecării în recurs a dosarului în care primarul Sibiului și președintele ales al României, Klaus Iohannis, a contestat raportul ANI în care se arăta că acesta a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat Primăria Sibiu în Adunările Generale ale Acționarilor de la societățile Apă Canal și Piețe.

Recursul a fost formulat de Agenția Națională de Integritate, după ce, în septembrie 2013, Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestația lui Iohannis și a dispus anularea deciziei de incompatibilitate.

Instanța supremă este cea care va decide definitiv dacă președintele ales Klaus Iohannis a fost sau nu în incompatibilitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Actual : Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis
Pagina a fost generata in 1.2818 secunde