Ce pregătește Primăria Constanța de 1 Decembrie

453
Ce pregătește Primăria Constanța de 1 Decembrie - primariaconstanta1338836742-1417004846.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța s-a pregătit pentru Ziua Națională a României, astfel că, luni, 1 Decembrie, constănțenii sunt invitați la o masă românească.

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a anunțat, ieri, că se vor da 30.000 de porții de fasole cu cârnați, castraveți murați, chifle, dar și băuturi, cum ar fi vin fiert și sucuri.

"S-au făcut licitațiile, s-a respectat procedura, iar până la urmă, firma care face și mâncarea pentru spital va onora și această comandă, pentru că ea are oale mari de care este nevoie pentru a fi pregătită mâncarea. Se vor da aproximativ 30.000 de porții de fasole cu cârnați. Fasolea e făcută separat de cârnați, se dă și câte o porție de castraveți murați, chiflă și un pahar cu vin sau suc, la alegere. Totodată, va avea loc și un program artistic", a declarat Radu Mazăre.

El a adăugat că sărbătorirea zilei de 1 Decembrie va fi organizată în cinci locații din municipiul Constanța.

"Cele cinci locații sunt: Poarta 6, CET, Tomis II, Parcul Tăbăcărie și Cartierul Social Henri Coandă. Eu voi merge în mai multe locuri. Așa cum am mai spus, voi merge și la patinoarul de la Aqua Magic, dar o să văd când e deschiderea și când mănânc fasolea cu cârnați, înainte sau după. Nu cred că o să merg în toate cinci locațiile, că nu pot eu să mănânc atât. Dacă merg acolo, trebuie să mănânc. O să vă spun dacă patinez cu burta plină sau goală", a mai spus Mazăre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Parlamentarii, liberi de 1 Decembrie
Pagina a fost generata in 0.5107 secunde