Radu Mazăre s-a răzgândit: "Decizia de a renunța la funcția de primar o să o iau eu singur..."

1328
14
Radu Mazăre s-a răzgândit:
Prezent la Curtea de Apel București, acolo unde a venit pentru noul termen în Dosarul Retrocedărilor, primarul Constanței, Radu Mazăre, le-a spus jurnaliștilor: 


"Decizia de a renunța la funcția de primar o să o iau eu singur, nu vreun adversar politic, sau vreun cetățean, sau 10, sau 100. Nu am declarat niciodată ferm că daca Ponta nu câștigă plec. La Primărie, această decizie o iau cetățenii atunci când votează. Eu am spus că dacă lucrurile și sistemul continuă în felul acesta, și voi fi hăituit pentru fiecare hârtie, mă gândesc să renunț", a declarat Radu Mazăre.

Primarul a continuat: "Am început să mă obișnuiesc cu faptul că și în 2005 și în 2009 constănțenii au votat cu Băsescu, dar m-au ales pe mine la Primărie. Oamenii nu asociază chestiunea locală cu votul la președinție. Cetățenii l-au votat pe Băsescu dar m-au votat și pe mine, așa este în democrație. Există oponenți politici care au ieșit în stradă după al dolea tur de scrutin. Dacă ar fi să convoc și eu oameni de la PSD aș face un miting și mai mare.", a mai spus edilul-șef al Constanței."




Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
dave
18 noiembrie 2014
Serios?

Nu domnule Mazare, decizia nu o luati dumneavoastra ci cetatenii pe care-i reprezentati,cei care v-au votat ca primar.In primele mandate cat ati fost independent,trebuie sa recunosc ca ati facut lucruri bune pentru oras. De cand ati intrat in PSD lucrurile nu au mai mers cum trebuie...v-ati indepartat de cei ce v-au acordat girul.Acum multi constanteni nu va mai vor!

Puscaria
18 noiembrie 2014
Il mananca

Era de asteptat sa se razgandeasca... nu este nimic.. o sa plece via Poarta Alba sau si mai bine Rahova.. La cat a furat, jefuit si distrus mare minune daca il apuca anul nou in libertate.... Singura lui sansa era sa iasa Ponta presedinte si sa puna botnita DNA acum cred ca are bagajelul facut deja pentru puscarie...Mai fura si el ce poate pana il iau.

sab
18 noiembrie 2014
Mazare

la puscarieeee cu tine!!! Sa ti se ia toata averea nehalitule!

do bit ocule
18 noiembrie 2014
sa te fu ta cainii

uscaria te mananca

rrrr
18 noiembrie 2014
......

hitleristu asta trebuie sa plateasca toate daunele care le-a facut constantei

Zizi
18 noiembrie 2014
Topica cuvintelor intr-o propozitie

Primarul Mazare spune in articol: "Oamenii nu asociază chestiunea locală cu votul la președinție." Cu alte cuvinte, oamenii voteaza corect la locale si aiurea la presedintie. Gresit. Complet gresit. N-ar merge mai degraba:"Oamenii nu asociază votul la președinție cu chestiunea locală"? Parca suna mai logic sa consideram ca oamenii voteaza corect la presedintie si aiurea la locale. Dar vom vedea peste un an si jumatate la viitoarele alegeri locale la termen. Sau poate...... cine stie? Vom avea anticipate la locale? Raspunsul e la DNA/CAB/ICCJ care nu vor mai fi obstructionate odata cu alegerea lui Iohannis.

Zizi
18 noiembrie 2014
"Cine stie carte are patru ochi....

....spune un vechi proverb romanesc. Mai Olguta mai, presupun ca nu esti una si aceeasi persoana cu primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, aceasta parand un pic mai scuturata. Ti-am spus acum cateva zile sa pui mana sa inveti Limba Romana. In scurtul tau mesaj adresat edilului urbei, faci trei greseli gramaticale si o cacofonie. Uite cum ar fi trebuit sa sune corect mesajul tau: "va rog sa nu demisionati, intrucat Constanta va iubeste". Asta din punct de vedere gramatical. Din punct de vedere gramatical, in conjunctie si cu cel electoral, ar fi fost cel mai corect asa: "Domnu' Primar, va rog sa nu demisionati intrucat analfabetii Constantei va iubesc"

iohanis
18 noiembrie 2014
miscate paiata de mamaia

Poponarule dute si te agata sa nu te mai gaseasca nimeni!!!! esti varza expirata constipatule!!!!

Vlad Țepeș
18 noiembrie 2014
Steagul roșu

Păi vom veni la primărie numai cu coada de la sâteag și-o să te cam tragem în țeapă ! Steagul roșu și basca cu țepi, ca la Fidel Castro !

bibi
18 noiembrie 2014

Creier de copil. Logic ar fi sa iasa din politica si sa isi faca apoi de cap cat vrea sau cat mai poate.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Când vine Victor Ponta la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5605 secunde