Când vine Victor Ponta la Constanța

456
2
Când vine Victor Ponta la Constanța - candvinevictorponta1-1415636910.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta, candidat la președinția României, și-a anulat vizita pe care o programase, astăzi, în județul Constanța.

Primarul Radu Mazăre a declarat, ieri, că nu știe motivul pentru care primul mi-nistru a fost nevoit să anuleze această în-tâlnire. Totodată, edilul a spus că Ponta va veni totuși la Constanța, în cursul zilei de joi.

Potrivit programului, Victor Ponta ar trebui să viziteze Cazinoul din Con-stanța, podul de la Agigea, după care se va deplasa la Tuzla, unde va inaugura un Centru de Tineret, apoi va pleca la Podul "Anghel Saligny" de la Cernavodă. Totuși, este posibil ca programul să fie modificat în funcție de disponibilitatea candidatului. 

Comentează știrea

diana
11 noiembrie 2014
venituri suplimentare

Venituri suplimentare de minim 300 dolari/luna prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi. Cei interesati trimiteti textul INFO la adresa de e-mail [email protected]

Dana
11 noiembrie 2014
Munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7529 secunde